her top sakalliyi entel sanmak 

kapat
  1. basit bir algi korlugu.
    (judas, 08.05.2008 14:28)
  2. 'her top sakallıyı top sanmak' kadar aptalca olan bi' düşünce.
    (pvh19, 08.05.2008 14:35)
  3. her sakallıyı dede sanmak gibi.
    (akmai, 08.05.2008 14:36)
  4. her sakallıyı dedesi zanneden kişinin son yanılgısı.
    (galapagoslu iguana, 08.05.2008 14:36)
  5. (bkz: pipo gözlük fular üçlüsü)
    (otep shamaya, 08.05.2008 14:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» insanlardaki cinsel iliski sisteminin sacmaligi » hizmet ici egitim » unlulerden duymak istenilen sozler » koy koy koy » tuncay ozkan » kursun gecirmez slip don » cermik in tarihi eserleri » mevsimsel alerji » cok kastim 29 karakter rumuza » sevgiliyle uyumayi ozlemek » ayca isildar » winchester » ayaklarin baslari yonettigi yerde kiyamet kopar » evli bir erkege asik olmak » karanfilli naciye » bagatel » olursen sorumlusu sensin » hz muhammed in turk dusmanligi » volkan arslan » deviantart » gurel » uc buyuk yok tek buyuk var » dunyalik » kayseri erciyesspor » islamcilarin samimiyetsizligi » ice age » akon » korsan » karasineklerin ellerini ovusturmalari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa