her tercih bir vazgecistir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her secis bir vazgecistir
  2. her secim bir vazgecistir
  3. olu tercih
  4. tercih
  5. son tercih
  6. tercih i cinsel
  7. oss tercih motoru
  8. tecrit ve tercih
  9. kitlesel tercih
  10. oss ikinci tercih

© 2008 - uludağ sözlük

her tercih bir vazgecistir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. her tercih bir vazgecistir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her tercih bir vazgecistir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeniceri » bastim eksiyi bastim eksiyi » 24 agustos 2008 ankara gazi cocuk yuvasi zirvesi » 20 agustos 2008 ermenistan turkiye u21 maci » biyolojik baba » alaaddinin sinirli lambasi » sabetaycilardan yeni turkiye projesi » eqin » rotus istegi » gicik olunan durumlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games