her slow sarkida tribe giren insan 

kapat

1. ingilizce bilmedigi halde slow bir ingilizce sarkida tribe giren insan modelinden daha mantiklidir.ancak genel olarak bakildiginda kulliyen mantiksizdir.
    #72750 (looser, 17.02.2006 21:36)
  2. aynı zamanda ağzından sigarası eksik olmayan insan modelidir
    #72761 (plug in baby, 17.02.2006 21:39)
  3. yapmacık,zeka seviyesi düşük insan modeli.bunların kendi kendini depresyona sokmaya çalışan modelleri de mevcuttur.rahatlık batar kendilerine,genelde sorunları aşık olduklarını zannetmeleri,sevgiliyi başka kızlarla görmeleri hede de hödö..saçma sapan milyon tane nedenimsidir zannımca.bir de millete hayat toz pembe değilmiş falan dediler mi tam dayaklıktır bunlar.
    #105196 (adein elessa, 07.03.2006 21:15)
  4. cok mutluyken slow bi sarki basladiginda kendini sikip zorla aglamaya calismalari da apayri bi ozellikleridir
    #105198 (bilmem, 07.03.2006 21:18)
  5. oehh dedirten insan modelidir. her sarkıda elini cenesine dayayıp uzaklara bakarak düsünecek acı seyler yasamıs her ic gecirisi bir sevgilisine tekabül eden yapmacık hüzünlü insandır. sarkı ya da söz önemli değildir melodi yavsladığında tribal enfeksyon hemen nükseder ve pozisyon alınır. hatta tavırlar hafif agresiflikle süslenir ki mizansen bozulmasın.

bu insanlara hababam sınıfı müziğinin bir yavas bir hızlı sekli dinletilerek bas gelinebilir. bir hüzün bir neseden doğan duygusal catlama bünyeyi bertaraf eder.
    #105202 (sosyoklon, 07.03.2006 21:23)
  6. genelde pek hazeldilmeyen insan modelidir. kendini uzmek icin zorlayan, bir nevi sirf uzgun olmak icin uzulen insandir, fazla ben merkezcidirler, cevrelerine "bakin nasil da uzgunum, aaah ah, ben neler cektim de boyle boynu bukuk oldum" imajini vermeye calisirlar. ha bi de bu sahte uzgunluge kanip bunlara ilgi gosterirseniz iki dakka icinde ruh halleri degisir ve kahkaha atacak forma gelirler.. uzak durulacak insan modeldir, uzak..
    #105228 (myfairbaby, 07.03.2006 21:40)
  7. yaşanmışlıkları -tiksindim, iğrenç bir kelimeymiş yaşanmışlık- çok olan, yahut öyle zanneden, bilemedin öyle olsun diye her anı teknolojinin telefona bahşettiği özellikler ile not düşen insan..

insan dedim, "mal insan" demedim, ona ayrı bir paragraf açmak icap eder gibime geldi -gibisine gelmek- ve açtım.. çünkü o hakikaten mal, ve o bunu hak ediyor..

ses kaydından tutun da etek altı çekimlere, +18 fotoğraflara kadar her türlü kaydı tutar bu insan cep telefonunda.. eşek kadar kapasitesi olan bir de hafıza kartı vardır, klişe..

günün birinde bu denli techizatlı şahıs yolda yürürken
    "göz göze gelmeek iiisteemmeeemm..
    yüzünü göööörrmeek iisteemmeeem..
    seninle gü üüülmek iiisteemmeeeem..
    ellerle aalldat tııın beeni.."

müziğini duyar.. zırlamaya başlar.. teskin et işin yoksa şimdi..

"sazlar çalınıır, çamlıcanıııın
    bahçeleriiiiiiiindeeeee eeeee eeeee ee.."

kulağına ilişir, "lan millet zamanında ne sevişirmiş, çamlıca'da seks mi kaldı" diye basar yaygarayı.. "lan mahmut, yapma oğlum, etme oğlum" anlamaz..

"utanır insan" duyar, "vay utanmaz kahpe" der, "bir ömür yetmez"'e "ölüyo muyum lan yoksa.. aman allahım betim benzim mi solmuş lan biri bi cevap versin" der..

cevap alamaz.. siktiri yemiştir çünkü, bomboştur çevresi..

beter olsun pezemek, onla mı uğraşıcaz lan.. yürü muhittin abi..
    #1011020 (hidrojen, 17.12.2006 14:13)
  8. (bkz: su damacanasini kafasina diken insan)
    #1012107 (bl, 17.12.2006 18:14)
  9. aynı zamanda (bkz: sadece metallica dinleyip metal seviyorum diyen tipler)den olması muhtemeldir.
    #1012146 (berbay, 17.12.2006 18:22)
  10. melankolik insanlardır kendileri. tribe girmek için yer arayan ve bunun en kolay yolu olarak slow şarkılarda derdine derman bulan şahıslardır. *
    #1012175 (InsomniaC, 17.12.2006 18:27)
  11. melankolik insanlar haricinde bu tribi yasayanlara acısı taze insan denir. durum sevgilisiyle ayrılmasının ustunden cok gecmemis olarak tespit edilmis ve tarafımdan onaylanmıstır.
    #4603111 (alpiyestigin, 29.01.2009 10:09)
  12. bazen de havaya girip cep telefonun tuşlarını rastgele basmak suretiyle ışığını yakıp kolunu kaldırarak telefonu müzigin ritmiyle senkronize bir şekilde sallayan insandır.
    #4603153 (haken, 29.01.2009 10:26)
  13. ben sanırım böyle bir insanım.
    hayatın acılarını,kırgınlıkları,yaraları duygusal şarkılarda daha bir farkediyor ve hüzünleniyorum.
    #4603163 (serpil barlas, 29.01.2009 10:28)
  14. isyanları hüznünde saklı olan insandır. odun değil ki yaşanmışlara isyankarlığını hissedemezsin.
    #4603242 (imper, 29.01.2009 10:49)
  15. bilinçaltı dolu insandır. tribe girer çünkü o sırada kafasında, dinlediği şarkıyı fon müziği yapmış, klip çekiyordur.
    #4603289 (adeta bir canavar, 29.01.2009 11:05)
  16. duygusal bir bünyeyi taşıyordur kendileri. kulaklarında inleyen şarkı ile birlikte derinlerde bir yerlerde ya geçmişin sızısını hiisediyordur ya da burnunu sızlatan özlemlerini. çevreye zararlı değildir, iyi bir arkadaş olması muhtemeledir.
    #4603339 (herkesgibi, 29.01.2009 11:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

her slow sarkida tribe giren insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her slow sarkida tribe giren insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her slow sarkida tribe giren insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about her slow sarkida tribe giren insan. Copyrights of the articles are belong to their authors.