her seyin en iyisini ben bilirimciler 

kapat

1. türkiye de oluşmaya başlamış yeni cemaat yapılanması. 2 kolu vardır. biri islamcılar arasında oluşmuştur, diğeri de laikliğin yılmaz savunucusu kardeşlerimiz arasında. her iki cemaatinde ideolojik olarak birbirlerinden pek bir farkı yoktur. ikisi de sabit fikirliler dini ne taparlar. kendi görüşlerinin dışındaki başka görüşlerin asla kıymeti yoktur. kimseyi dinlemezler, asla görüşlerini sorgulamazlar, tartışmazlar. tek bildikleri papağan modunda tartışmaktır. islamcı cemmatin önderi vakit yazarı hasan karakaya, laik cenahın önderi ise bekir coşkun yılmaz özdil eşbaşkanlığıdır.
    #2898173 (imhotep, 26.01.2008 11:45)
  2. günümüzün egoist toplum yapısında sıkça karşılaşılanlardır. genelde her zaman konuşur ancak asla dinlemezler.
    #2898181 (abberline, 26.01.2008 11:46)
  3. (bkz: şeriat ı eleştiren herkesi laik zannetmek)
    (bkz: şeriat ı eleştiren herkesi chp li zannetmek)
    #2898183 (ben bugun bunu gordum, 26.01.2008 11:46)
  4. (bkz: anneler ve babalar)
    #2898193 (seni sectim pikacu, 26.01.2008 11:48)
  5. birde bunların her kendine kötü söz söyleyeni ukala zannedenleri vardır ki. kızılcık sopası ile dalınmalıdır. *
    #2898198 (cok kastim 29 karakter rumuza, 26.01.2008 11:49)
  6. (bkz: so say we all)*
    #2898213 (soranmutant, 26.01.2008 11:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

her seyin en iyisini ben bilirimciler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her seyin en iyisini ben bilirimciler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her seyin en iyisini ben bilirimciler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about her seyin en iyisini ben bilirimciler. Copyrights of the articles are belong to their authors.