her seyin dibi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. elmanin dibi gol armudun dibi yol
  2. dibi dibi rek
  3. dip dibi dip dip dibi dip dip
  4. dibi dibi da
  5. dip dibi dip dip dip dip dip
  6. cam dibi
  7. geyigin dibi
  8. yerin dibi
  9. dup dibu dip dip dibi dip dum
  10. cornetto nun dibi

© 2008 - uludağ sözlük

her seyin dibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her seyin dibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her seyin dibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» max bendo » shy » amele spor » zehir » bebek okan » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » kacak viski » suleyman demirel » abdullah gul » okulu cok seven ogrenci » euroleague fantasy » turkiye cumhuriyeti since 1923 » toru topu 6 mac yaptik kac puan toplayabilirdik ki » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » spam sozluk yazarlari » bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » pablo escobar » tayyip erdogan in bir melek olmasi olasiligi » unutamamak » sarip sarmalamak » zekeriya oz » bir derdim var yasanmisliklari » ibrahim yattara » factory girl » rate my boobies » sari ceketliler » gece gunduz karismaz » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz