her seyi siyaset sanmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her seyi amerika nin istedigini sanmak
  2. sonunda sa olan her seyi sabanci nin sanmak
  3. sozluge yazilabilecek her seyi yazdigini sanmak
  4. soz bir seyi susmak bircok seyi anlatir
  5. seyi sey yapan seyi dusunmek
  6. her seyi anlamak her seyi bagislamaktir
  7. din ve siyaset
  8. siyaset
  9. ilm i siyaset
  10. karsi siyaset

© 2008 - uludağ sözlük

her seyi siyaset sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her seyi siyaset sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her seyi siyaset sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» online store » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » sinavda surekli konusan gozetmen » alpine dachsbracke » reklam yasagi » messenger tv » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » m m m » ali ersin kelleci » giannis parios » kadinlari cekici yapan detaylar » hamso » blog 27 » esens » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » transatlantik egilimler » zarkava » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » feridun duzagac » monte cassino savunmasi » turk hava kuvvetleri » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » step » sac dokulmesi » ankaragucluler saraba dustuler » sozluk yazarlarindan aforizmalar » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan » serdar ortac » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi