her seyi bilen adam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her seyi bilen turk
  2. her seyi bilen insan
  3. her seyi bilen barmenler
  4. her seyi bilen baba
  5. sayin her seyi bilen
  6. her seyi bilen kolejliler
  7. her seyi bilen gereksiz amcalar
  8. her seyi bilen solcu yazar
  9. bilmiyorum deyip her seyi bilen insan
  10. tampere united hakkinda her seyi bilen turk

© 2008 - uludağ sözlük

her seyi bilen adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her seyi bilen adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her seyi bilen adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» organik ask » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » akaryakit » asistan hindistan » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » parta kulesi » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » kaleci sacli adam » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci » buse kilickaya » salla maasini al basini » akp liysen akp li gibi konus » turkut » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » zaten anlamiyorumki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ertugrul saglam » ev arkadasinin hastalanmasi » melissa boyner » antu com » helyum » hukuksal danisman » sarah palin » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » sisman ama mutlu olmak » pilotmont » 18 4 inc » ayse ozyilmazel » molla muhammed ve kul muhammed » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » zall in eksisozugu satin almak istemesi