her seye raziyim 

kapat
  1. erkan serce'nin oryantal ezgilerle süslenmiş şarkısı.
    (bkz: prince erkan)
    #1845327 (pelvis, 30.06.2007 19:21 ~ 20:00)
  2. teslim oluş cümlesi.
    her şey.. çok geniş bir kavram ve insanlar bunun içerdiği tüm anlamları düşünmeden başına gelebilecek durumları peşin peşin kabullenirler.
    #1845346 (aura, 30.06.2007 19:26)

© 2008 - uludağ sözlük

her seye raziyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her seye raziyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her seye raziyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih tekke » ssg » turbanlilarin oral seksi istememesi » turk usulu sevisme ve seks sanati » adalet ve kalkinma partisi » kolektif futbol anlayisi » ethembaki » turk milliyetciligi » osmanlica » otobuste popo vermek » aysun gultekin » cold as ice » kerem sanatel » yaran fikralar » surekli eksi oy vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lise cikislarinda bekleyen abaza erkek guruhu » kamikaze ustune harakiri » deryali gunler » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » olmeden once okunmasi gereken kitap » kasaba fotograflari » sadeddina » gel de yasa » burcu esmersoy » the rapture » mevlana » basta turban popoda tanga » oto kuaforu » ilac gibi » 1000000000000000000000000000000000