her sey yolunda anne 

kapat
  1. mara grubunun albümünün adı.
    #870758 (maredelibre, 17.11.2006 10:44)
  2. mara'nın ilk albümü her sey yolunda anne'nin 11. şarkısı.

Şikayetçi değilim dostsuzluktan
    Yürüdüğüm eğri büğrü kaldırımdan
    Her surat nefretle bakıyor
    Amaçsız umutsuz yarından
    Bir ben miyim mutlu olan?
    Oysa gözümde aynı umutsuz bakış
    Telefon ne zaman çalsa cevap aynı
    Herşey yolunda anne
    Herşey yolunda
    Yok etmek ister herkes birbirini
    Mutluluk diğerinin mutsuzluğunda
    Ben ise umursamaz görünür
    Kendi kendini yok ederim
    Bir ben kaldım mutlu sanki
    Oysa gözümde aynı umutsuz bakış
    Telefon ne zaman çalsa cevap aynı
    Herşey yolunda anne
    Herşey yolunda
    #928123 (maredelibre, 29.11.2006 23:26)

© 2008 - uludağ sözlük

her sey yolunda anne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. her sey yolunda anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her sey yolunda anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyuyememek » oltadaki balik turkiye » ankara da sabaha dogru havanin kokusu » eksilemekten buyuk keyif almak » les 120 journees de sodome » lilian » izleyenleri gulmekten kirip gecirmek » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » ferman padisahin daglar bizimdir » bl a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci