her sey yalan 

kapat
  1. muslum gurses'in en güzel parçalarından biri.girişi muhteşem olan bu şarkının müziği ise ayrı bir güzellikte.insanı alıp götüren, akıcı bir bir müziği var.ayrıca sözleri de bir o kadar güzel.bugün birçok arabesk şarkı çalan radyolarda günde birçok kez isteniyor.ve bence de hakediyor.
    #1251930 (darkness nights, 03.02.2007 13:38)
  2. Dalıverdim düşünceye
    Okyanusda yüzer gibi
    Koşu verdim her köşeye
    Bulutlarda gezer gibi

Bomboş geldi dünya bana
    Herşey yalan anlayana
    Ağlıyorum yana yana
    Acılarda gezer gibi

Herşey yalan var mı beni bir anlayan
    Herşey yalan bu dünyada var mı kalan

Bilmiyorum neden durdu
    Gerçek varken varken hayal kurdu
    Neler gördü neler neler duydu
    Rüyalarda gezer gibi
    #1251934 (darkness nights, 03.02.2007 13:38)
  3. koray candemir in solo albümünde yer alan güzel bir parçası. *

Zaman
    Dogrulari göstermedikçe
    Su yüzüne çikarmadikça
    Dipteki karanlikta
    Kaybolunca...

Tamam
    Yaptigin tüm hatalar ortada
    Agzindan çikan laflar ardinda
    Saklayacak neyin varsa
    Bosver saklama

Ahhh... yalan,yalan,yalan
    Hersey yalan...
    #2042120 (miel, 31.07.2007 03:48)

© 2008 - uludağ sözlük

her sey yalan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. her sey yalan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her sey yalan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» koyaanisqatsi » kinayeye gel » iki sik arasinda kalmak » hazreti ebubekir » nuri karadeniz » burasi danisma degil » i am memati bas and i am a torturer » futbolsever » ramazan akyurek » aile buyuklerinin yaninda cakmakla kapak acmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci