her sey elimde 

kapat
  1. her sey elimde
    kalem, kağıt
    sıgaram, içkim
    ve yuregim...
    * *
    #1233481 (fatal, 30.01.2007 18:28)

© 2008 - uludağ sözlük

her sey elimde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her sey elimde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her sey elimde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» merve yi tavla » yaran diyaloglar » pablo escobar » immanuel tolstoyevski » sualtu housing » azadiya welat » balm » fortis » norrda » park sapigi » hard sun » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » sair uuserlardan siirler » banyo yapmak vs dus almak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bilecik » toprak mansion » mudur » mevlut erdinc » cemil cicek » oylesine insan olmak » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » the best damn thing » lindsay lohan » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » kayseri » cebe akan tukenmez kalem » salonda coraptan topla mac yapmak » 2008 kuresel ekonomi krizi » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk