her sene sibel canin kilo vermesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sibel canin tanga bikinisi
  2. trt nin sibel can a 250 000 ytl vermesi
  3. 1 kilo pamuk mu agir 1 kilo demir mi
  4. bir kilo demir mi bir kilo orhan pamuk mu
  5. bir kilo namaz mi hafiftir bir kilo oruc mu
  6. sene gecen sene
  7. canin ciksin
  8. lan mi canin sagolsun
  9. mal canin yongasidir
  10. canin cehenneme

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» her ile bir universite yapmak » turbanli f1 pilotu » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » cumhuriyet halk partisi » ciplak ayak araba kullanmak » neyzen tevfik » blu ray » kiz sen kimsin kimlerdensin » aritra » anastasia myskina » ofsayt kamerasi » kurtlar vadisi pusu » oktay azankopekbelasinibulur » masters of the universe » lily allen » do the right thing » ahimsa » cocukken yapilan salakliklar » sezer komsuoglu » delaki » sirri sureyya onder » sereftir seni sevmek » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » ablanin evlenmesi » satan is endless satan is timeless » lerzan mutlu » yilankale » gel ey seher » alem got olmus gotlerde mudur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa