her sene levent kirca ve oya basarin ayrilmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ali kirca nin atv den ayrilmasi
  2. levent kirca
  3. levent kirca nin akp li olmasi
  4. levent kirca nin sarhos tiplemesi
  5. levent kirca tipi solculuk
  6. degismeyen levent kirca mizahi
  7. levent kirca yi komedyen sanmak
  8. tencereden levent kirca nin kafasinin cikmasi
  9. levent kirca gibi entry girmek
  10. sene gecen sene

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zeynep onkaya » domatesli pilav » safak dogan gunes » zenit petersburg un bayan taraftarlari » erendira nin acikli oykusu » gulu seven dikenine katlanir » converse giyen turbanli kiz » converse giyen turbanli » kirarim bu sozlugu » alozom » facebook » emule » yasaklari pratik zekasiyla egale edenler » alevionline » yildizeli nin tarihi eserleri » murat celik » mor ve otesi » her konuda saka yapabilme hurriyeti » kil donmesi » karatas in tarihi eserleri » tumer metin » abomasum deplasmani » tikal » dilek onder » anadolu leopari » otopsi » nonda nin fenerbahce ye goz kirpmasi » sanirim osurdum » gerzek hamdi ve randy hickey benzerligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa