her ruh halinde sigara tutturmek 

kapat
  1. üzülünce, sevinince, heyecanlanınca, terk edilince, sınavdan önce, sınavdan sonra sigara içme durumu.

(bkz: sigara içmek için bahane bulmak)
    #1332626 (merpinn, 22.02.2007 01:14 ~ 01:16)
  2. kel tiryakilik olarak adlandirilabilecek durum. ayrica niye hatirlatiyosun guzel kardesim durduk yerde, neyse yakayim bi tane..
    #1332631 (lazy pigeon, 22.02.2007 01:15 ~ 01:27)
  3. her türlü duygunun en iyi dost (olmadı bu?!?) ile paylaşılmasıdır.
    #1332667 (bahdeniz, 22.02.2007 01:28 ~ 01:29)
  4. en iyi dost olmayan sigarayla her durumda beraber olmaktır... kötüdür, olmazdır.
    en iyi dost değildir kuşkusuz, çünkü insanı kemirir bitirir.
    yokluğu acı verir.
    mutluluğa destek değildir, kötü güne de aslında olmaz.
    sigarasız hayat daha huzurludur.
    üstelik para yoksa sigara da yoktur.
    kuşkusuz en iyi dostlar parayla sahip olunan dostlar değildir.
    #1332686 (kIran kIrana, 22.02.2007 01:34)
  5. ruh halini geçtim...

"disleri fircaladiktan sonra bile sigara icmek" durumun en vahim örneğidir ki artık önlem alma coktan gelmistir.

madem sigarayi birakamiyorum, bari en azindan sosyal icici olayim arada bir yakayim demek mantiklidir.
    (bkz: mantıksız mantık)
    #1332709 (dancing in the moonlight, 22.02.2007 01:42 ~ 30.12.2008 07:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

her ruh halinde sigara tutturmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her ruh halinde sigara tutturmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her ruh halinde sigara tutturmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about her ruh halinde sigara tutturmek. Copyright of the articles are belong to their authors.