her otostopcunun galaksi rehberi 

kapat
  1. otostopcunun galaksi rehberi adlı eserin türkiye'de ilk yayınlanması sırasında aldığı isimdir. 40. baskıdan sonrası normal adına geri dönmüştür. karışıklıklara yol açmasın.

(bkz: the hitchhiker's guide to the galaxy)
    #157723 (antipatik oldum anne, 08.04.2006 16:52)

© 2008 - uludağ sözlük

her otostopcunun galaksi rehberi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her otostopcunun galaksi rehberi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her otostopcunun galaksi rehberi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dursun uyar » benim kimyami ifade eder denilen satirlar » araya mesafe koymaya izin vermeyen platonik ask » gazetevatanin engellenmesi » gs » death note » mmorpg » gokce firat » hic tatil yapmadan calismak » firinda kanat » bazi seyleri soyleyememek » buldog kopek gezdiren vucut yapmis insan » maersk sealand » merve yi tavla » gh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bozcaada » pazar 89 » erkek sozluk yazarina asilmak » biri adsl » wah pedali » prezervatif » don t say goodbye » salzburg » sylar » mustafa kemal ataturk » dungeon master » kaveci » arjen robben » pijama ile markete gitmek » kiz gorunce kornaya basan sahinli genc