her olay karsisinda anlatacak bir anisi olan insan 

kapat
  1. Bazen çok eğlenceli gelir insana anı dinlemek ama zamansızsa da hiç çekilmez. Başlıkta söz edilen kişi zamanlı, zamansız; gerekli, gereksiz her olaydan sonra anı anlatan kişilerdir.

Şimdi şöyle olur efendim

Bazen zevkli gelir dedik ya. işte o anlardan biri;
    sıkmadan karşısındakini güzel güzel anlatır .

+Ya bugün arkadaşla yazılıda kağıtları değiştirdik. Manyak hoca görmedi ama ne oldu? Hiç bir şey yapamadık. Hangi akılla kağıtları değiştirdiysek. Zaten ikimizde hiç bir şey bilmiyoruz. Boşu boşuna bir sürü heyecan yaşadık.

-* ya benim yaşadığıma ne demeli.
    Her yazılıda çaprazımda oturan arkadaşla biz hep farklı grup oluyoruz. O a grubuysa ben b grubu oluyorum. Öyle denk geliyor. Yine yazılı oluyoruz biz bu sefer plan yaptık. Ben hemen arkamdaki arkadaşla kağıtları değiştireceğim aynı grup olacağız. Yazılı başladı. Her şey güzel. Ben arkamdakiyle kağıdımı değiştirdim plan güzel işliyor. Çaprazımdaki arkadaşa baktım ki bana sonucu söylesin. o da ne! Gruplarımız farklı. Hoca yanlış dağıtmış kağıtları. Meğer ikimizde aynı grupmuşuz ama ben kağıdımı değiştirince farklı grup olmuşuz. Yani ilk defa böyle bir şans elimize geçti biz ne yaptık.

+Abi valla senin olay daha kötüymüş.

Bazen zamansızca anlatmak insanı çileden çıkarır. işte böyle olur;

Saat: sabah 7.
    Yer : otobüs.

-Aaa hayrola senin ne işin var otobüste.

+Hocam sorma servisi kaçırdım. Otobüsle gelmek zorunda kaldım.

-aa birşey olmaz cağnım birgün de otobüsle git.ama allahtan otobüs erken gelmiş.geçen ben 1 saat otobüs bekledim. Donmuştum resmen. Zaten işe geç kaldım orasını boş ver ama titriyorum böyle. Biraz ısınırım diye büfeye girdim. Büfede de sigara falan satılıyor. Ne yapıyım boş çıkmak olmaz. Aldım bir sigara. Bekliyorum hala gelmiyor. Çıkarttım bir sigara içtim. O günden sonra sigaraya başladım. O soğukta bekledim ya hani hasta oldum. Öyle bir öksürüyorum ki sorma. Doktora gittim. Doktor bana sordu kaç yıldır sigara içiyorsun diye. Şaşırdım . ne sigarası doktor. Daha dün başladım. Bu sefer de doktor şaşırdı. Senin çiğerler en az 10 yıldır sigara içiyor be adam dedi. Üzüldüm. Hatta çok üzüldüm. Üzüntüden saçlarım döküldü. 1 ay içinde işte böyle azcık saç kaldı. Kalanlarda zaten beyaz. Dedim doktora gideyim bu kadar hızlı saç mı dökülür. Gittim . doktor dedi stresten .aman doktor dedim. Ben zaten saçlarım dökülüyor diye strese giriyorum. Strese girdikçe saçlarım dökülüyor. Sonra ...

+abi benim inmem lazım.

-niye. Daha gelmedik işyerine.

+yok abi devamını taksiyle gideceğim.

-taksi mi? Sakın. Geçen taksiye bindim.yol boyunca abuk sabuk şarkılar çalıyor. Dedim kapat şu şarkıları. Şoför öyle bir baktı ki tamam dedim kalsın. 5 dakika geçmemişti ki...

+...
    #3506846 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 07.06.2008 15:24)
  2. uzun süre çekilmeyen insandır. hele askerlik anılarından açılırsa konu yanmışınız demektir. bir müddet sonra konu neydi ben nerdeyim hayat ne garip yanımdaki bu dallama ne anlatıyor vb sorularla yüz yüze gelirsiniz.
    #3506875 (Tufi, 07.06.2008 15:30)
  3. (bkz: adamın biri)
    #3506877 (serbest radikal, 07.06.2008 15:31)
  4. yalancıları, kolpaları, boş muhabbet edenleri saymazsak çok şey yaşamış insanlardır.

vardır çevrede böyle adamlar, hızlı yaşamışlardır, çok gezmişlerdir,
    ulumanitu tiplemesindeki öğüt veren amcalar işte.
    #3506879 (intihar pompacisi, 07.06.2008 15:31)
  5. (bkz: ben amerikadayken)
    #3506897 (Slim Shady, 07.06.2008 15:37)
  6. (bkz: o değil de) insanıdır.
    #3506902 (no tengo lugar, 07.06.2008 15:39)
  7. (bkz: kıçından anı uyduran insan)
    #3506906 (Gangrel Skull, 07.06.2008 15:40)
  8. karşısında ki kişiyi salak yerine koyan insan. * *
    #3506948 (bugsbunny, 07.06.2008 15:50)
  9. (bkz: sallayan adam)
    #3506951 (smellofsmyrna, 07.06.2008 15:50)
  10. Karşısındakine konuşma fırsatı vermedem car car kafa ütüleyen insan modelidir. Belli bir süre sonra artık anlatılanları dinlemezsiniz pilot moduna geçersiniz.
    #3507040 (saskaloz balikk, 07.06.2008 16:24)

© 2008 - uludağ sözlük

her olay karsisinda anlatacak bir anisi olan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her olay karsisinda anlatacak bir anisi olan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her olay karsisinda anlatacak bir anisi olan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» reich » kara ciglik » sener eruygur » anlayamazsin » anton putsilo » nightwish » calculus » kursuni renkler » will you still love me in the morning » cem yilmaz » milletvekilleri asgari ucret alsin » beyazit ozturk e ayar veren teyze » online » demonstration » ramiz ilker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evlilik kredisi » spanish lesson » yaman okay » kirli » alicia keys » hidradenitis suppurativa » bulbul hoca » acz ve fakr » ruyalarda bulusmak » ephebophilia » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » ankaragucluler saraba dustuler » bacak agrisi » aci cekmek » hipnoz