her neyse ne 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. neyse ki
  2. her neyse
  3. neyse
  4. hadi neyse
  5. neyse ben kactim
  6. evet her neyse
  7. ya ben lan neyse bir sey demiyorum
  8. lan ben neyse bir sey demiyorum
  9. neyse ki terorizm var
  10. yok o degilde lan ben neyse

© 2008 - uludağ sözlük

her neyse ne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her neyse ne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her neyse ne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayak fetisizmi » aglatan turkuler » kocnet » cumlesinin sonuna iki nokta koyana uyuz olmak » sozlukte vatani kurtarmak » project gotham racing » asla verdigi sozde durmayan sevgili » lt eva mckenna » ulker » neutrogena kullanan trabzonlu balikci » b 2 » sso » istiklal marsi nda turk kelimesinin gecmemesi » andrew divoff » hannibal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » parsiyel » yasama yasat » dolmusa binerken besmele ceken mini etekli kiz » tarihi yazmak » the sea inside » aktutunlu cicek » yesil turkiye » elegy for dunkirk » turk futbol tarihini yakan sozler » the richest man in bayburt » zirveye sevgiliyle gitmek » 2100 turkiye sinden mektuplar » bmw si olan yazarlar » kafaya odun yemek » bebegi havaya atip tutamamak