her ne kadar richard gere demek istesem de 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. richard gere
  2. richard tiffany gere
  3. richard gere li lancia delta reklami
  4. gogsunu gere gere
  5. kopruyu gecene kadar ayiya ayi demek
  6. kopruyu gecene kadar kurte turk demek
  7. kopruyu gecene kadar ayiya dayi demek
  8. kisinin damarina basip ne kadar asabisin demek
  9. kopruyu gecene kadar ayiya vanya dayi demek
  10. istesem

© 2008 - uludağ sözlük

her ne kadar richard gere demek istesem de başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her ne kadar richard gere demek istesem de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her ne kadar richard gere demek istesem de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilkokulun vazgecilmezleri » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » senin tespitin sana benim tespitim bana » yaklasmakta olan ekonomik kriz » jolly joker pub xl » trablus » abberline » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » bluevelve » turkcell » still loving you » lost control » adana tatlisi » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » dusunmekte zorlanan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » koyluleri nicin oldurmeliyiz » kahverengi kusak » kadirusagi koyu » ahmet yildiz olmedi » yaran okuyucu yorumlari » kurdish rebels » sigara » kara gozlum » ekmek yemeden doymamak » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » tutmus iddaa kuponu » yaran msn iletileri » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » aglamak » hayal dunyasi