her milletin salak kizlari vardir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sacma baslik yoktur salak entry vardir
  2. 30 bin salak baslik acildi 1 milyon da salak entry
  3. salak ayagina yatarken salak kalmak
  4. turk kizlari gitsin italyan kizlari gelsin
  5. rus kizlari tedavulden kalksin turk kizlari gelsin
  6. kizlari sabun yapalim rus kizlari yikansin
  7. gelenegin cagdasi vardir cagdisi olani vardir
  8. ucuzdur vardir illeti pahalidir vardir hikmeti
  9. cirkin kadin vardir ama kesin alicisi da vardir
  10. bir seylere bakiyoruz salak salak

© 2008 - uludağ sözlük

her milletin salak kizlari vardir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her milletin salak kizlari vardir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her milletin salak kizlari vardir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mutlulugun resmi » otecegi yeri iyi bilen horoz » tandir ekmegi » kurtlere pislik uretiyorlar demek » dengir mir mehmet firat » biz daha olmedik ulan » makale araniyor duyurulari » ozel mesajla tepki gostermek » paris metrosu » rodezya » basarisiz diyetisyen ufuk » valkyrie operasyonu » michelin » luther » karpit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tayyip oglunu askere gonder » eski sevgiliyi aramak istemek » slaughter » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » yol su elektrik » vonal » ahmet turan alkan » ekmek asi » little girl in bloom » orucumu seninle acarim » stadi terketmek » yakalamac » capo » myspace » bir derdim var yasanmisliklari