her kusu sktim bir leylek kaldi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her kusu optuk bir kaldi haci leylek
  2. leylek getirdi leylek goturdu
  3. sende kaldi bende kaldi
  4. leylek com
  5. leylek
  6. leylek baba
  7. zaman ve leylek
  8. leylek mantigi
  9. leylek cafe
  10. tilki ile leylek

© 2008 - uludağ sözlük

her kusu sktim bir leylek kaldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her kusu sktim bir leylek kaldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her kusu sktim bir leylek kaldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» keskul » senisevmiyorumaskim » hannibal » sevgilinin yegenini dovmek » fly away » mumin sirinler » kafaya odun yemek » sen hic asik olmadin mi kanka » edebiyat ve yasar kemal » yavuz sultan selim » danielle lloyd » takva » adtk » kara gunes » cesit cesit insan var » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1000000000000000000000000 » aybars lebib » menajerlik oynarken pardesu giymek » ya ben aslinda hayata kiziyorum » su 7b » badi ekrem esofmani » iliskilerde olmazsa olmaz uc sey » hakem kalk dedi » mahmud ahmedinejad » bagerbof » house bill of lading » silte » sozlugun ajdari » bebegi havaya atip tutamamak » hani yaylam