her konuda saka yapabilme hurriyeti 

kapat
  1. varmış böyle şey, güldüm.
    öncelikle saygı vardır, değerlere saygı, inanmasan da inana saygı. ama yok, ben her konu da şaka yaparım ama kimse benim hakkımda şaka yapamaz zihniyeti var çoğumuzda, bu da kavgalara kutuplaşmalara sebebiyet veriyor kanımca.
    #3401944 (goodboy, 15.05.2008 21:27)

© 2008 - uludağ sözlük

her konuda saka yapabilme hurriyeti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her konuda saka yapabilme hurriyeti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her konuda saka yapabilme hurriyeti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karl marx denince akla marx and spencer gelmesi » alois hitler » 28 mayis 2006 turkiye estonya maci » terrible angels » fenerbahce galatasaray kardesligi » anketor yazarlar » arcadia hellas » her ilde bulunan ortak yer isimleri » seksbook » hurriyet ten baslik transfer etmek » 1000000000000000000000000000000000000000 » turk futbol tarihini yakan sozler » lucky strike » mongol » sultana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » herkes gibisin » heroes » oteki defterler » fubu » abdullah ocalan » rui patricio » brutal ezan » ertem egilmez » ferhat gercek » siham i kaza » antunes » sen hic asik olmadin mi kanka » oyuncakdunya » ataturk ilkeleri » donnie darko