her kimse sozluge toparlamis arkadaslarini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insan arkadaslarini yemez
  2. arkadaslarini ebeveynlerine ispiyonlayan cocuk
  3. entel olunca arkadaslarini satan ayi
  4. sevgili bulan arkadaslarini aramayan kisi
  5. sevgili bulunca arkadaslarini aramayan kisi
  6. arkadaslarini cemaat dukkanina goturen nurcu
  7. facebook ta arkadaslarini guzellesmis bulan tipsiz
  8. facebook tan asker arkadaslarini bulan dede
  9. rustu recber in arkadaslarini teskin etmesi
  10. ayar vermek icin arkadaslarini da cagiran yazar

© 2008 - uludağ sözlük

her kimse sozluge toparlamis arkadaslarini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her kimse sozluge toparlamis arkadaslarini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her kimse sozluge toparlamis arkadaslarini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carriye roxalina » alternative information center » yuruyus » dusunmekten uyuyamamak » raul gonzalez blanco » zeyno baran » asistan hindistan » subjektif entry » disko krali » ukte doldurmak » cehennem degnekcisi » en guzel ps2 oyunlari » orduevi » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alerjik rinit » haktan akdogan » tutmus iddaa kuponu » nubuntu » masaka » next » lumpen rap » o klorobenzalmalononitril » buyuk ortadogu projesi » dead man s hand » italyan otuzbiri » biz ettik sen etme lucescu » ben kendim ve yine ben » satis rekoru kirabilecek urunler » demiroren jimnastik kulubu