her kim icinse 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olmek icin cok genc yasamak icinse artik gec

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» birakin bu eski sevgili ayaklarini » sebnem kisaparmak » kendini dine veren sevgiliye bana da versene demek » duhter » nas suresi » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » sen git karin gelsin » abaza mehmet pasa » kizilyara » kurege asilmak » mesene » devletin parasiyla devletin malini satin almak » cagdashk » hazreti muhammed peygamberdir » www wwwwwwwwww www » sac kestiren kisiye verilen tepkiler » cikmaz sokak » yaprak dokumu » kaan sezyum » burana codex » sevgiliye aci vermeyi istemek » tuzla tersanesi » keyif » arkadas » bu sehir girdap gulum » ripple » ispazmoz » ateist insanlarin suc islemeye olan yatkinligi » kamuflaj a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa