her hafta ayni muhabet allah sahibine bagislasin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah sahibine bagislasin
  2. allah sahibine bagislasin sahibide ben olayim
  3. allah bagislasin
  4. bir hafta ayni kilotla gezmek
  5. hepimizi ayni allah yaratti
  6. alllah cocuklarina bagislasin yazari
  7. fatih terim maasini sehitlere bagislasin
  8. milli takim primini sehit ailelerine bagislasin
  9. kotu soz sahibine aittir
  10. sahibine havlayan kopek

© 2008 - uludağ sözlük

her hafta ayni muhabet allah sahibine bagislasin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. her hafta ayni muhabet allah sahibine bagislasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her hafta ayni muhabet allah sahibine bagislasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muglak » klasspor com » milliyetcilikten kurtulmak » biz de bluevelve nerde kaldi diyorduk » uludag sozluk » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » abi beni yika » ehliyetsiz araba kullanmak » hayali kurdistan haritasi seklindeki havuz » en ciplak kizlarin istanbul da olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games