her gun sevisiyorum yine de doymuyorum 

kapat

1. açlığın doruk noktasına gelmesıyle beraber yapılan eylemlerin kifayetsiz kalması anında ikidudağın arasından dökülen inçi.
    http://www.sabah.com.tr/g...49DC9D904E145B404DFE.html
    #2515864 (SHASHKIN, 25.10.2007 11:41)
  2. ac gözlü insanin herseyi doyasiya kadar yasamak istediginin ifadesidir, dikkat etmesi gerekir midesine ya da baska bi tarafina oturabilir.
    #2515867 (Ohrschmerz, 25.10.2007 11:42)
  3. (bkz: mokar hastasi nihan)
    #2515997 (mulayim, 25.10.2007 12:28)
  4. cinsel sağlık köşelerinde yazılan yazılardan biri. buna benzer haydar dümenin köşesinde okumuştum. eleman günde 13 kere mastürbasyon yapıyorum ama hiç doyamıyorum demişti. bu tarz insanları insanlığa davet ediyorum.
    #2516025 (cimilli ibo, 25.10.2007 12:43)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

her gun sevisiyorum yine de doymuyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her gun sevisiyorum yine de doymuyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her gun sevisiyorum yine de doymuyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about her gun sevisiyorum yine de doymuyorum. Copyrights of the articles are belong to their authors.