her gun icecegim 

kapat
  1. süper dengesiz herifler şarkısı, sözleri şöle:

yalan gülüşler bunlar
    biliyorum bu sahte duruşlar
    geçecek ben arkamı dönünce
    bitecek sen eskiye dönünce
    eksik olan bişeyler var
    biyerde ve hala olmayan
    anlamsız gözükse de sana
    benim canımı çok acıtan

her gün içeceğim
    ve sana pis pis güleceğim
    her gün eğleneceğim

takılıp düşerken sen
    beni yukarı çekersen
    belli mi
    gene de inanamam ben sana
    arkamdaydın gördüm seni
    yakamı bırakmayan ellerin
    hiç pas tutmayan o sözlerin
    aşağı atarken kendimi
    yakışır itersen sen beni

her gün içeceğim
    pis pis güleceğim
    #2650685 (greenplastic, 01.12.2007 16:45)
  2. süper gaz bir sarkidir. her gün icecegim ve sana pis pis gülecegim yeri insani gülmekten öldürür.
    #2650689 (Ohrschmerz, 01.12.2007 16:47)

© 2008 - uludağ sözlük

her gun icecegim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her gun icecegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her gun icecegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kan zehirleyici gazlar » dagdan gelmis ayi » autoshow 2008 » la alegria » yeyismek » izlanda » abdurrahman dilipak » carriye roxalina » kadri celik » bock » cuk kadar » konusmayi sokmek » sinan engin » alf » entry ve nick uyumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » raul gonzalez blanco » otuz bir cekerken kolun yerinden firlamasi » prisoner » gokhan zan » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » ne olur anla » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » messenger tv » gece kusu » soza » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » ben hep kendime cikan bir yokustum » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » ilk 11 in altisiyla yatmak