her fondan anlayan her telden calan insanlar 

kapat
  1. her insanın dilini anlayan insanlara denir. *
    #3069705 (Yosunlu Deniz, 28.02.2008 10:22)
  2. nabza göre şerbet vermeyi bilen insadır ; fakat her ortamda nabızdan ve de şerbetten anlamayan hıyarlar bulunabilir.
    #3069763 (kolonya, 28.02.2008 10:44 ~ 10:45)
  3. 7 yasında cocukla da 70 yasında adamla da muhabbet edebilen dolu kişidir.
    #3069853 (gitaristdilara, 28.02.2008 11:15)

© 2008 - uludağ sözlük

her fondan anlayan her telden calan insanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her fondan anlayan her telden calan insanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her fondan anlayan her telden calan insanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seoviyi yazar nicki sanmak » teknik direktor atamak » farketmedi kac » sunburn » koyu renk ojenin cikarilma zorlugu » sexual abuse » kedi ve kadin arsindaki benzerlikler » majdanek » kayip 2 askerin olu bulunmasi » mother north » bilyoner » camur » radak emikis » apo morfin » turkiye kurtlerindir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » umbertobaggio » kara lastik » gidenin yeri doldurulur » buzlu turizm » uludagsozluk alayi » sarkisi mother fuckerdan ibaret zenci repci » mutfak robotu » cift katli otobus » kizil anka » irak ta tas ustune tas omuz ustunde bas birakmamak » gay » hat trick yapan savunma oyuncusu » yarim yarim yarilmak » spor medyasinin fatih terim i sindirememesi » senden cocugum olsun istiyorum