her firsatta aglayan insanlar 

kapat
  1. ağlamak için sebep aramayacak kadar ağlamaya yatkın insanlardır. kapı gıcırtısına bile ağlarlar o kadar ki hep sinirlerinizin bozulmasına sebep olan onlardır.
    #2896842 (ParaNtez, 26.01.2008 00:00)
  2. ibrahim titreksestir.
    #2896856 (stalker, 26.01.2008 00:02)
  3. ankete önüşmesini istemediğim başlık olmakla beraber yine de başında yılmaz morgül vardır.
    #2896862 (mailbuyukerman, 26.01.2008 00:03)
  4. (bkz: melankolik) insanlardır.beyni ile değil kalbi ile düşünürler.
    #2897231 (naturalboy, 26.01.2008 01:27)
  5. (bkz: ibram tatlısex)
    (bkz: adnan sensex)
    #2897290 (ELeCTrO, 26.01.2008 01:39)
  6. (bkz: ağlak)
    #2897304 (tornado of souls, 26.01.2008 01:42)

© 2008 - uludağ sözlük

her firsatta aglayan insanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her firsatta aglayan insanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her firsatta aglayan insanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» laz » sevisgen sipalar » tatil sonrasi ise baslamak » nivea » sozlukte yok » selcuk yula » barbaros altug » veliefendi hipodromu » oldu gozlerim doldu » namussuz aksamlar » totiman » orucumu seninle acarim » jelena jankovic » ertugrul saglam in fenerbahce nin basina gecmesi » ana bashak el bahr » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » hat trick yapan savunma oyuncusu » topraktan yaratildigina inanan angut insan » yaran olaylar » turkofobi » kafkasli » bos daglari bombalamak » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » taye taiwo » yarali erkek karizmasi » revigen » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » bulent ortacgil in light albumu » basliklari alt alta okumak