her fani bir gun olumu tadacaktir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her canli bir gun olumu tadacaktir
  2. her nefis olumu tadacaktir
  3. her canli olumu tadacaktir
  4. her sinek bir gun olumu tadacaktir
  5. yasayan her canli olumu tadacaktir
  6. birey olumu trajik milyonlarin olumu istatistiktir
  7. her yazar bir kez caylakligi tadacaktir
  8. her komunist emperyalizmi tadacaktir
  9. her canli durumu tadacaktir
  10. her yazar ayari tadacaktir

© 2008 - uludağ sözlük

her fani bir gun olumu tadacaktir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her fani bir gun olumu tadacaktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her fani bir gun olumu tadacaktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» protest sanayici » 9 teroristin cesedi bulundu » aziz yildirim » total war » dengeli beslenme » asker isini yapamasin ceremesini akp ceksin » youtube » bilemiyorum altan » eyvah turkler geliyor » stealing beauty » dmc » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » aydin yilmaz » off cok yakisikliyim ulan » telefonla mac anlatilan zamanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » megaherz » alip basini gitmek » fight club » alma besiktas in ahini cikar aheste aheste » ataturk icin aglamak » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » nerede bu 8 bin yazar » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » delirip butun entrylerini silmek » orient jazz » burdayim » balikesir universitesi » imhotep » askeriyedeki mali imkansizliklar » sevgiliye hitap bicimleri