her entry sonrasi tanim entry sini editleyen yazar 

kapat
  1. orjinal hal "açtığı başlığa yazılan her entry veya ayar sonrası tanım entrysini editleyen yazar"

tanım: başlığını ve entrysini inanılmaz bir şefkatle sahiplenmiş yazardır. en ufak bir eleştiriye bile yeni entry ile cevap vermez. neden? zira entrye cevap niteliğindeki entryler siliniyor bu sözlükte.

not: bu başlığın nicki ingilizce olanlarin milliyetcilik taslamasi başlığı ile alakası yoktur. gece gece soldan gelenler ilham verdi. sonra "vay başlığa başlıkla karşılık " filan denmesin.

ayrıca ayar falan verirseniz entrymi editlerim. *
    #2257935 (kara hilal, 04.09.2007 01:08 ~ 01:12)
  2. benim aralarında bulunduğum yazar grubudur.
    "memleket insanı, eleştirir her haltı"
    vecizem hatırlanasıdır. telif hakkı bana, tarz selahattin duman'a,aidiyeti uludağ sözlük'e aittir.
    #2257986 (dervisabdi, 04.09.2007 01:17)
  3. ön sıralarda yer kapmak için bir an evvel entry giren ve sonradan nokta virgul vb işaretlemelerini editleyen yazar da olabilir kendisi.
    #2818579 (rapter, 10.01.2008 18:20)

© 2008 - uludağ sözlük

her entry sonrasi tanim entry sini editleyen yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her entry sonrasi tanim entry sini editleyen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her entry sonrasi tanim entry sini editleyen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran msn nickleri » deniz feneri » konferans vermek » postmodernizm » bilemiyorum altan » hayal kirikligi » besinci nesil silik » celme takmak » lastik » kizilay » gazi kars » edirne » trabzonspor un sampiyon olabilme ihtimali » henry hill » fenerbahce nin transfer politikasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » megaherz » bir » milan baros un fasist olusu » papagan » sakaryaspor » besir atalay » fazil say » calisinca oluyor » cumhurbaskani » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » eat it » bilek corap » gsg 9 » fenerbahce de teknik direktor olmak » hirka