her durumu super olumlu karsilayan insan 

kapat
  1. (bkz: pollyanna)
    #193250 (asiti kaçmış kola, 24.04.2006 00:45)
  2. her sene yaşanan f5'liler arası diyalog;

-abi bu sene de gruptan çıkamadık
    -olsun olm tecrübe kazandık.
    #193253 (arjen robben, 24.04.2006 00:47)
  3. prozac hapıyla beslenen insan
    #193695 (enterezan, 24.04.2006 12:17)
  4. Aşırı optimist insandır.
    #193697 (italiano, 24.04.2006 12:19)
  5. - noldu abi üzgünsün?
    + olm yine makrodan kalmışım lan
    - üzülme be abicim yaz okulu var düzeltirsin
    + olm yaz okulunda olacak iş değil hoca taktı bir kere bana
    - o zaman seneye kurtarırsın be abicim
    + okul uzuyor olm o zamanda
    - daha ii abicim askerlikten yırtıyorsun haberin yok

şeklinde bütün olumsuzluklara rağmen bin bir türlü numaralarla kasvetli havayı dağıtmaya çalışan bazen can dostunuz bazende yavşak ve de yalakanın önde gideni insan tipi
    #193708 (TTTDDD, 24.04.2006 12:24)
  6. bir kolu kesilse,''olsun diger kolum duruyo''diyebilecek insan modelidir anlamak zordur.
    #193712 (karpuzkabugu, 24.04.2006 12:26)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

her durumu super olumlu karsilayan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her durumu super olumlu karsilayan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her durumu super olumlu karsilayan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about her durumu super olumlu karsilayan insan. Copyrights of the articles are belong to their authors.