her davranisi yesil isik olarak algilayan erkek 

kapat
  1. bir adet erkektir kendisi.

genelde yakın çevrenizdeki tanıdığınız arkadaşlar olurlar bunlar, size bir nebze ilgileri vardır içten içe saklayıp durdukları. kendilerine karşı yaptığınız tüm olumlu hareketleri, söylediğiniz bütün güzel sözleri ve birlikte bir şeyler yapmak için sunduğunuz teklifleri ask yolundaki bir yeşil ışık olarak algılarlar.

saftırlar netekim.

arkadaşlığın sadece selam vermekten ibaret olması gerektiğini düşünürler; ola ki siz biraz yakınlık ve ilgi gösteriyorsanız yandınız demektir. bu bireyin kafasında hemen "bana aşık" ampülleri yanmasına sebep olursunuz. kaçınılmaz sonra doğru adımınızı atmışsınızdır bir kere; üç vakte kadar (sizin aklınızdan böyle şeyler geçmemesine rağmen) çıkma teklifi, ilan-ı aşk, hatta evlilik planları gibi saçmalıklar duyacaksınızdır.

artık yakanıza yapışmış bir adet sarhoşunuz vardır. itseniz hakaret olur, ısırsanız köpek olarak addedilirsiniz, tükürseniz bıyık; vursanız sakal..

sessiz kalmak tek çözümdür, eski dostunuz gerizekalı değilse muhtemelen sizin ona karşı aşk duymadığınızı anlayacaktır. eğer kendisi iyi kalpli bir gerizekalı ise hemen bir kızla tanıştırmanız gerekmektedir.
    #3714835 (karin, 24.07.2008 20:05)
  2. bir de şöylesi vardır; (bkz: kendisine asik olundugunu anlayamayan erkek)

iki tip erkek de kızlar tarafından "saf" addedilir.

bu durumda bu işte bir gariplik vardır.
    #3714871 (cok kastim 29 karakter rumuza, 24.07.2008 20:13)
  3. duygusal boşlukta olması olası olan erkektir..

yada artık o hale gelmiştir ki cıvıklık sınırlarını aşmış,herşeyi boşvermiştir..

hemde öylesineki 49055943 saat gözlerinin içine baktıgı kız kafasını ona çevirince
    beni kesti kız bana aşık!..moduna giren erkektir
    #3715106 (buruq, 24.07.2008 21:03)
  4. sadece erkekler için değil de seven herkes için geçerli bir durumdur.saf bir sevgi varsa tabi.
    #3715107 (worDecoder, 24.07.2008 21:04)
  5. en azindan algilayan erkektir.cok vahim olanlari bi b.k anlamazlar.
    #3715132 (ipekbocegikadardikbasli, 24.07.2008 21:10)
  6. -oha hacı kız mesaj atmıs lan facebook tan..
    +ooo iyisin gene dun eklediğin kız mı?
    -hee lan dun ekledim bugun mesaj atmıs neler yapıyosun diye..
    +sapla bizim oglan kacırma sakın yazıyo kız resmen sana...
    -tabi hacı belliyidi zaten.
    #3715167 (beast, 24.07.2008 21:17)
  7. her erkeğin, kendisini skmeye çalıştığını sanan kızdan evladır.

sonra da paranoyak olurlar...
    #3715180 (redwinemania, 24.07.2008 21:20)

© 2008 - uludağ sözlük

her davranisi yesil isik olarak algilayan erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her davranisi yesil isik olarak algilayan erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her davranisi yesil isik olarak algilayan erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sacma ruyalar » gune ismail yk ile baslamak » emo tayyip » cinsel tercihlere saygi duymak » yagmur yagarken uyumak » annelerin dondurma kutularini saklama kabi yapmasi » din den don diye calan zil » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » her arapca yaziyi kuran sanmak » vonal » turkiye a milli futbol takimi » ahmet yildiz olmedinin bunye uzerindeki etkileri » dinci gazetecilik » death note » sokakta eli sikinde dolasmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » trink » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » ankara koy olmasin » boyundan opulmek » atarax » herkes gibisin » paragrafta anlam » alternatif sigara paketi uyari mesajlari » allah kadina guvenseydi zar yapmazdi » sevgili » squadron » eski sevgiliyi unutmanin yollari » canli bombanin yakalanma ani » mouse ile sinek oldurmek » peter stormare