her daim aci cekebilen insan varolusu 

kapat
  1. sabahın körü, gece yarısı demeden yüreğinde bir sızı hisseden varoluştur; bazen hayatın dinamizminde kendini göstermeyen acı, en umulmadık anda yürekte yine belirir; öldürecek kadar değil elbet, acıtacak kadar vardır sadece.
    #2855874 (ave maria, 18.01.2008 08:54)
  2. beckett okumuştur yatmadan önce..ya da varoluşçuluğa gönül vermiş , en baş ilkesi olan "insanın hiçleşmesi" olayından uygulamaya koymuştur bu akımı..
    #2855877 (hefeweizen, 18.01.2008 08:55)

© 2008 - uludağ sözlük

her daim aci cekebilen insan varolusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her daim aci cekebilen insan varolusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her daim aci cekebilen insan varolusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» berna ozturk » azimle sican mermeri deler » tunceli de mini etek giymek » tecrit » turkiye de astronot olmak » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » 15 mayis 2006 » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » paradox of cartography » johnny b goode » you fucking fat boy » asiret dugunleri » normal gorunume don » teknik ogretmen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halklar kardestir lan cahil aptal » secimler oncesi abd den icazet almak » binbasi ersever in itiraflari » mugla » command and conquer saga » o yazar benim » parallel synchronized randomness » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » the recycler » gossip girl » south park izleyende gizli veletlik vardir » jay jay justified » goztepe » gokhan zan in sakatlanmasi » uzay