her canli durumu tadacaktir 

kapat
  1. çok iddialı bir dürümcü sloganı.
    #1009243 (to madeira, 17.12.2006 01:00)
  2. "sizin en hayirliniz suphesiz ki durumu soganli yiyeninizdir."

(imran suresi, ayet 1-14)
    #1842121 (yozishanko, 29.06.2007 22:56)

© 2008 - uludağ sözlük

her canli durumu tadacaktir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her canli durumu tadacaktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her canli durumu tadacaktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » theodora » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » alerjik rinit » july » hayri hicler » ucuz milliyetcilik » pkk » her zaman daha iyi » coco loco » bir boka benzemeyen minimal siir » google guvenli arama » 2008 butonu » emre belozoglu » k rock » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jale » pomodoro » medyum » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » ali ihsan sabis » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » olympiakos » kadirusagi koyu » vennus » bluevelve » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » yipyip » ibrahim tatlisesin aslinda emo olmasi » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi » filmkolix