her boku ayar sanmak 

kapat
  1. kısaca paranoyadır.

vardır böyle kırılgan, hassas bünyeler. havadan, buluttan, osuruktan, entryden nem kaparlar.

bu paranoyak insanlar yaşadıkları bazı olaylar sonucunda ya da tamamen kendi kurguları olan bir hikaye tasarlar ve buna inanırlar. kafalarındaki kurguya göre tepki verirler. buna göre yaşarlar. sözlük zaten yeterince sanal iken, ekstra kurgulara ne gerek vardır anlamam.

tamam anlıyorum paranoyak olmanız takip edilmediğiniz anlamına gelmez, paranoyakların da düşmanı olabilir ya da vardır ama kardeşim ayağınız yere biraz sağlam bassın be...

şimdi bu entryede ayar demeyecekler mi... çok sikimde
    #3261400 (azerbaycan yarrakli kuvvetleri, 12.04.2008 15:48)

© 2008 - uludağ sözlük

her boku ayar sanmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. her boku ayar sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her boku ayar sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» veritaserum » karisi tarafindan 300 kez aldatilan adam » insanligin luzumu yok » negura bunget » melih gokcek in odtu yu yikmak istemesi » akdeniz » interstar » 1915 bir mezalim hatirasi » bulbulum altin kafeste » 6 eylul 2008 ermenistan turkiye maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games