her bes entry den birinin formata aykiri olusu 

kapat
  1. efendim o silinen entrylerin çoğu eski entryler. ek olarak gün itibariyle ekşi sözlükte 1000 başlık, itü sözlükte 980 başlık, ulular ulusu sözlüğümüzde ise tam 1500 başlık var. ayrıca haber sözlüğün ağzına sçayım, yaşasın ard arda entry girip polemik yaratanlar ve iyelik eki kullanarak ya da derdirten lafı ile tanım yapanlar.
    #1757765 (deep, 12.06.2007 10:33 ~ 10:34)
  2. (bkz: asi gençlik)
    #1757782 (BerAent, 12.06.2007 10:40)

© 2008 - uludağ sözlük

her bes entry den birinin formata aykiri olusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her bes entry den birinin formata aykiri olusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her bes entry den birinin formata aykiri olusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzak » tanri ya isyan etmek » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » erik gerets » kacak viski » fethullah gulen in pkk suskunlugu » amr zaki » sozlukteki postmodern yazarlar » bir » inanmak istenilen yalanlar » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » kareem said » meet me in montauk » somewhere over the rainbow » mehmet eren » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nerede bu 8 bin yazar » nihat koray » eksi sozluk » tanju duru » hile i seriyye » karakum » lig tv yorumculari » senden elektrik alamiyorum » kurt coban » v for vendetta » ikile kocum » sozlukculerin popomundo karakterleri » ahmet altan » tayyip oglunu askere gonder » nintendo dsi