her basliga yazmak zorunda hisseden yazar 

kapat

1. (bkz: scarface) ****
    #300605 (scarface, 01.06.2006 14:46 ~ 14:47)
  2. (bkz: başlık gördüm mü titretirim)
    (bkz: ben böyleyim)
    #300608 (hidrojen, 01.06.2006 14:46)
  3. bilimsel olarak yaklaşırsak; referans hezeyanına sahip şizofrenik yazardır.her açılan başlığın kendisine hitap ettiğini, kendisinden bahsettiğini sanar, başlıklar birbiriyle tamamen zıt bile olsa. örnekler için;**

başlık: yakışıklı sempatik erkek modeli
    entry: oha bu benim lan

başlık: türklerden türk diye bahseden türk
    entry: ne diyem mahmut mu diyem

başlık: seri eksi oy veren ibne
    entry: (bkz: doğru konuş)

başlık: kedi kesen müslüman
    entry: (bkz: sarhoştum hatırlamıyorum)

başlık: zekat veren ateist
    entry: (bkz: zoruna mı gitti)

iç burkan, yürek dağlayan, ardında ağlayanı olan yazardır. daha fazla yazamayacağım bi garip oldum...
    #2457793 (xmandr, 11.10.2007 18:33 ~ 18:36)
  4. dikkat çekmeye çalışandır. bilip bilmediği her bir b.ka yazar. *
    #2457842 (silte, 11.10.2007 18:53)
  5. adını vermek istemiyorum ama aha şu yukarıdaki arkadaştır.
    #2459154 (pangea, 11.10.2007 23:26)
  6. (bkz: her Başlıkta entry m olsunculuk)
    #2459165 (kasgarli tost, 11.10.2007 23:28)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

her basliga yazmak zorunda hisseden yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her basliga yazmak zorunda hisseden yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her basliga yazmak zorunda hisseden yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about her basliga yazmak zorunda hisseden yazar. Copyrights of the articles are belong to their authors.