her basliga atlayan yazar 

kapat
  1. SÖZLÜĞE BiLGi GiRiŞi YAPALıM iSTEKLERiNiNDE HAT SAFHADA OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜRSE BUNU gerçekleştirmek istemiş olan yazar olabilir...
    sözlük formatına aykırı değilse sorun yoktur...
    #357407 (aquantass, 19.06.2006 09:49)
  2. bunlarin birde her basliga alakasiz entry giren tipleri vardir ki hic cekilmez.

bilgisayar yazarsin altina seni seviyorum ama yazarlar.

cenaze yazarsin altina seni seviyorum ama derler.

bu tipler seni seviyorum ama cumlesine hastalik derecesinde baglilik kurmuslardir.

(bkz: dinime kufreden musluman olsa)
    #357418 (cilgin ordek fahriye, 19.06.2006 10:00)
  3. sazan yazarlardır.
    #357436 (worldlike, 19.06.2006 10:09)
  4. cok yazıp bos yazan yazar takımıdır.
    #357450 (karpuzkabugu, 19.06.2006 10:19)
  5. bu huyunu devam ettirdigi takdirde er gec birinden ayari alacak yazar arkadasimizdir , olsun yine de severiz.*
    #888387 (maniacdepressive, 21.11.2006 05:42)
  6. her başlık hakkında bir fikri olan yazardır.
    #889401 (deli bozgun dolu dizgin, 21.11.2006 14:28)
  7. (bkz: çok tanım geyiksiz olmaz)
    #889423 (lusi, 21.11.2006 14:32)

© 2008 - uludağ sözlük

her basliga atlayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her basliga atlayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her basliga atlayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maskeli baloda kiyafet secimi » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » kafasi calisan ac kalmaz » pancho villa » alkislarlayasiyorum com » damda gezer miyav miyav der » hakan albayrak » zall » dumur » sozlukte gay var » edirne » sarkilardan akilda kalan cumleler » davul » kalimerhaba radyo » mental map » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vukuat pepdemir » iran » ordu » kisiyi suc islemeye iten etkenler » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » walk over » onurkul » metrobuslerdeki vip koltuklari » medariiftihar » ezergecerus » ucacaklar » yalnizca kanatlarina guven » 12 gun tuvalete cikmamak » kirsehir