her atasozunu ataturk soyledi sanmak 

kapat
  1. Atatürkü çok sevmek demektir
    ya da atasözündeki ata kelimesinin Atatürk ten geldiğini sananların düşüncesi.
    #3780540 (alio, 06.08.2008 21:34)
  2. atatürk 1600 sene yaşamamış mıydı ? e bana öyle dediler ama. ben de inanmıştım tüm lafları onun dediğine.

(bkz: yalancısınız)
    #3780553 (emekli travesti, 06.08.2008 21:36)
  3. (bkz: insanlığın varoluşundan beri var olduğunu sanmak)
    #3780907 (alio, 06.08.2008 22:42)
  4. (bkz: küçükken yapılan aptallıklar)
    #3780914 (makinist, 06.08.2008 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

her atasozunu ataturk soyledi sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her atasozunu ataturk soyledi sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her atasozunu ataturk soyledi sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osman pamukoglu » hala yarmaya devam eden forward mailler » sirince » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » hayrunnisa gul » escinsel danisma hatti » bir deniz feneri vardi ne oldu » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » formul » anatolianrock » molly sims » ispat » gereksiz kiyaslamalar » kuresel krizi az hasarla atlatmak » diogo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » votka » la vie populaire » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » replica » 12 ekim 2008 » pkk » tren yoluna para koymak » welcome to the machine » ibrahim yattara » iserken bir eli duvara dayama » groagh com » sac dokulmesi » birinci batarya » zarkava » zekeriya oz