her anlama cekebilirsiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlama
  2. anlama ozurlu
  3. beni anlama
  4. yanlis anlama
  5. yanlis anlama ama bir sey diyecegim
  6. yanlis anlama ihtimali
  7. sarkilari yanlis anlama
  8. bir espriyi anlama sureci
  9. aldatildigini anlama yollari
  10. her anlama bir yanlis anlamadir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gulf stream » allah vermesin » bebek taklidi yapan erkekler » aksamin besinde insanin caninin manti cekmesi » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » zedx » seri eksi oy veren toparlak » webcamden kendini seyreden insan modeli » ilker basbug » dusunmemek hakkinda dusunmek » tanri ile seytan arasindaki farklar » omer seyfettin » kiri » malatya katliami » istanbul aydin universitesi » osman nuri sozkesen » riot van » yayladag in tarihi eserleri » cumhuriyet halk partisi » encam » alaka » mehmet erdem » chatwalk ta bir yerde » kaybolan cep telefonunu caldirmak » 14 mayis 2008 zenit glasgow rangers maci » bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu » coca cola » azrail e hareket cekmek » anne terligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa