her an her sey olabilir 

kapat
  1. usta'nın* bir başka, bambaşka parçası.

sözleri şöyledir ey cancancan;

"bomboş yaşayıp giderken kalbin aşkla dolabilir
    hayat bu hiç belli olmaz, her an her şey olabilir

karanlıkta kalsan bile yarın güneş doğabilir
    hayat bu hiç belli olmaz, her an her şey olabilir

bugün sana yarın ona, cark tersine dönebilir
    her şeyin bir sirasi var, bir gün sana gelebilir
    "bana bir şey olmaz" deme, her an her şey olabilir

güvenme hiç bir şeyine, bir sel gelip alabilir
    "bana bir şey olmaz" deme, her an her şey olabilir

karanlıkta kalsan bile yarın güneş doğabilir
    hayat bu, hiç belli olmaz, her an her şey olabilir

bugün sana yarın ona, cark tersine dönebilir
    hayat bu, hiç belli olmaz, her an her şey olabilir
    hayat bu, hiç belli olmaz, her an her şey olabilir"
    #1687033 (bl, 26.05.2007 00:15)
  2. olasılık havuzunun büyük olduğundan bahseden bir profesör bacağı.
    #1710980 (bl, 01.06.2007 02:15 ~ 30.06.2007 04:40)
  3. aslında doğru bir önermedir, çünkü neyin ne zaman olabileceğini kestirmek güçtür. ifade olarak, genelde bir dost avutma ya da çıkarcılık maksadıyla kullanılır.

şöyle ki;
    -üzülme be sedat! her an herşey olabilir, bakarsın allah yürü ya kulum der, kapatırsın borçları.

ya da;
    -her an herşey olabilir olum; bakarsın bu zibidiye araba çarpar, bilge de bana kalır.

daha ballandırmalar yapılabilir.

Yaklaşan seçimlere bakıldığında doğruluk payının hızla arttığı görülür.
    (bkz: ibrahim tatlıses in dışişleri bakanı olması)
    #1963237 (mutant turtle, 18.07.2007 23:23)
  4. ntv sporun sloganı . *
    #3171320 (paraisorey, 21.03.2008 14:06)
  5. -ilker abi* maçta son 5 dakikaya girdik artık.bu maç böyle biter diyebilir miyiz?
    -her an her sey olabilir
    (bkz: dunyanın en yuzeysel adamı)
    #3171340 (vurursa gol olur, 21.03.2008 14:11 ~ 14:12)

© 2008 - uludağ sözlük

her an her sey olabilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. her an her sey olabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her an her sey olabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» good times bad times » ne unuturuz ne affederiz » sinemada film bitince alkislamak » selena » bicontinental » izmir de su bitti » ceyda baksbaniogullari » partiya karkeren kurdistan » sen bir kulsun ve kul kalacaksin » at sinegi ganyani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games