her adim erken sayilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o kadar gec ki erken sayilir
  2. sozler sahteymis ceken neydi adim adim
  3. 6 zayifli karneye adim adim yaklasan insan
  4. adim adim populer yazar olma rehberi
  5. adim mesut gobek adim bahtiyar
  6. ne bi adim onde ne bi adim arkada olacaksin
  7. bana bir adim gelene ben iki adim giderim
  8. iyiler erken olur salaklar daha erken
  9. sozlukte adim adim ingilizce
  10. adim adim hak yoluna varayim

© 2008 - uludağ sözlük

her adim erken sayilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her adim erken sayilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her adim erken sayilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » tutmayan iddaa kuponu » pkk kamplari bizim icin bbg evi » reel politik » mevlana » sperm deyince gulen universite ogrencisi » still loving you » ertugrul saglam » ilbay » burak aydos » na bu kadar » abdullah avci » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » her zaman daha iyi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » trablus » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » turbanli fantazisi » disko krali » hilmi ozkok » ajda pekkan » askim sarkim » rihanna » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » jolly joker pub xl » sinan guler » rat salad » esek sikmek » musebbek