her acida baska aciya siginmak 

kapat
  1. Psikolojik mi değil mi ben karar veremem. öyle olduğu kesin de ruhsal durum analizi yapmaya ehil değilim baştan belirteyim. hayatında yıpratıcı bir travma ( hehehe travma zaten yıpratıcı olur ama olsun) yaşamış olan( ben de dahil) ilk dönemlerde kendisini hırpalar. iğneli fıçıya döner zihin, kaybetmenin verdiği hıncı törpülemeye çalışmak mı denir buna bilemem. bir boka yaramaz ayrı konu. ikinci aşama başkalarını o iğneli fıçıya sokmaktır bundan sadistçe bir zevk aldıysanız suçlamayın kendinizi. üçüncüsü dördüncüsü de vardır bu aşamaların ama uzatmaya gerek yok. hepsi bitti geçti, flashback ( ingilizce biliyorum yakıstı ama) olmasın. şimdi dımdızlak kaldınız işte. herkes dağıldı, kendi hayatınız bekliyor sabırsızlanmış, küfür ede ede normal günler poşeti geçer kafaya. e o normal günlerde normal insanlar gibi, acı çekersiniz, ama her acıda ben neler yaşadım bu ne ki deyip eski yaranızı kanatırsınız, özellikle de aşk acısıysa bu yeni tanıstığınız zürriyetsiz acı.o büyük dağları aşıp gelen halen de dimdik boktan hayatına devam eden sizi, bir aşk acısı mı yıkacak pehh, uzat tırnaklarını deş eski kaybedişi. ona sığın. dur dur yapma, o kaybediş bir yaraysa kanattıkça derinleşecek, o iğneli fıçıdan çıkamayacaksın bir daha, sen ölüme ağladığına sanarken, aşkına ağlayacaksın, hem kendini hem de yitirdiğini kandıracaksın, bırak rahat uyusun.
    #3779246 (invinoveritas, 06.08.2008 16:22)
  2. aşk acısını başka bir aşka girip unutmaya çalışmak gibi birşey.
    #3779485 (alpi, 06.08.2008 17:10)
  3. kötüdür, acıdır, insanın kendisine yapabileceği en işkence içerikli davranış zinciri diyelim, genelde insanlar bunu şu şekilde uyguluyor; sonu yenilgiye çıkan bir savaşı başka bir savaşa bağlıyorlar hiç sağlıklı değil lakin zaman zaman kaçınılmaz. aşk adamı savaşçı yapar olmuş efenim...
    #3781113 (Siren, 06.08.2008 23:13)
  4. bir Necromanger öğretisi.
    (bkz: the chronicles of riddick)
    #3781236 (never neverland, 06.08.2008 23:33)

© 2008 - uludağ sözlük

her acida baska aciya siginmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her acida baska aciya siginmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her acida baska aciya siginmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » araba kullanan erkege oral seks yapmak » eleni karaindrou » dead man s hand » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » pantolonun icine kazak sokmak » babanin mesaj gondermesi » rolans » bionic » sentrozom » edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » muhalefetten destek istemek » ev arkadasinin hastalanmasi » ben hep kendime cikan bir yokustum » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tabutta yarim vole » hayri hicler » christina aguilera » kudret » gereksiz kiyaslamalar » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » osur ulan allahsiz » damnation » hayat » theodora » cemo » oz » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci