hepsinin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. midyecilerin hepsinin mardinli olmasi
  2. milletvekillerinin hepsinin zengin olmasi
  3. akp li vekillerinin hepsinin birbirine benzemesi
  4. moderatorlerin hepsinin erkek olmasi
  5. allah hepsinin belasini versin partisi
  6. sozluk yazarlarinin hepsinin iki yuzlu olmasi
  7. cocuklarinin hepsinin adini deniz koyan ebeveynler
  8. son oylanan entry lerin hepsinin arti olmasi
  9. sozlukteki kizlarin hepsinin guzel oldugunu sanmak
  10. son oylanan entry lerin hepsinin eksi olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

hepsinin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hepsinin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hepsinin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hot spot » normal gorunume don » bati nin bircok bulusu kurandan almasi » turk kizlari » suudi arabistan » sahadet getirmek » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » the richest man in bayburt » yerfistigi » fairson » kisiligini oturtamamis ozenti insan » yaprak dokumu » matrax » the last guy » cuneyt arkin a bunu da yaptilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1000 entry » turkcell » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » halklar kardestir lan cahil aptal » disko krali » zengin pici » liege » 30 kg dashakli adam » golgesisin kendinin sadece » akka » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » birinin gogsune yaslanip aglamak » zombie inc