hepsini silin de tam olsun 

kapat
  1. gelişmeleri okudugum anda , aklıma ilk gelen cümle...
    *
    #535993 (aby, 13.08.2006 21:35 ~ 21:37)
  2. (bkz: istedigin gibi yaptim artik kalbim yok)***
    #536199 (white pages, 13.08.2006 22:36)
  3. (bkz: gelişmeler)
    (bkz: sözlük formatının yeniden düzenlenmesi)
    #536207 (6.4.r.1.$.h, 13.08.2006 22:38)
  4. (bkz: sozluge format atmak)
    #536212 (whynot, 13.08.2006 22:38)
  5. + bir gün içerisinde birçok entrysi silinen yazarın ağzından çıkması muhtelemel söz dizisi. *.
    + başlık açılıp , altına 10larca entry girildikten sonra , olayın üstünden yaklaşık 1 ay geçmesinin ardından entrysinin silindiğini gören ve ''bu zamana kadar formata uyuyordu da şimdi mi aykırı oldu?'' diyen yazarın tepkisi de olabilir.
    (bkz: kendimden biliyorum) * *
    #553264 (aby, 18.08.2006 13:43)
  6. (bkz: siler de gecer)
    #831655 (arabaciarabayatasget, 08.11.2006 17:47)

© 2008 - uludağ sözlük

hepsini silin de tam olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hepsini silin de tam olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hepsini silin de tam olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» while my guitar gently weeps » woke up this morning » burak aydos » schenardi » 16 nci yuzyil » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » hal yamano » bir derdim var yasanmisliklari » cool tequila » zall in eksisozugu satin almak istemesi » kazim koyuncu vs ismail turut » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » reklam yasagi » fernando jose da silva freitas meira » misvak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fuckin awesome » araba kullanan erkege oral seks yapmak » gretsch » hertha berlin eski hertha berlin degil » i dont wanna know » basbug mustafa kemal ataturk » asosyal metalci cocuk » komur olmak » na bu kadar » gel guzelim gel » besiktas a teknik direktor onerileri » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » baydin gayri » the golden notebook » kara kara badem gozler