hepsi posta da sloganli reklam 

kapat
  1. "hepsi postadaaa hepsi postadaa" diye şarkı söyleyen birbirlerinden salak insanların oynadığı reklamdır.
    #3288244 (hebeley episode II, 18.04.2008 22:17 ~ 24.04.2008 14:55)
  2. budur;
    http://www.youtube.com/watch?v=7FXkwtNYsKQ +

turk reklam tarihinin en kötü reklamları arasına adını altın harflerle yazdırmıştır.
    #3288253 (minik mavi balina, 18.04.2008 22:20)
  3. türk reklamcılarının bizleri salak yerine koymada çığır açtıkları reklamdır. irdeleyelim

* (magazin servisimiz iyidir tribi)
    -paris hilton paraya para demiyor: yapma ya? zengin miymiş o kadar? zenginin parası garibanın çenesini yorar diyor geçiyorum.
    -ancelina coli hamile: afedersin bundan bize ne? hem o, paraya para diyor muymuş?

* (magazin açmadıysa memleket meselelerine yönel mesajı)
    - ak parti'ye kapatma davası açıldı: ne ara açmışlar? hiç haberimiz olmadı bak iyi ki posta gazetesi var.
    - ne olacak sosyal güvenlik tasarısı: sen söyle diye alıyoruz lan gazeteyi zaten!
    - işsiz sayısı artıyor habire: süper tespit. alnınızdan öpüyorum. (bu arada bu replik ancelina coli hamile repliğinden sonra yönetim kurulu toplantısı gibi bir yerde geliyor. ne lakayıtlıktır?)

*(olmadı spor sayfasını okuyun)
    - fenerbahçe türkiye'yi gururlandırdı: fenerbahçe şu perişan chelsea'ya 5 çekerdi ama ne olduysa adamların eli ayağı dolandı, gururlanmak bir yana, üst tura çıkamadı diye üzüldük be!
    - ligin zirvesi tam bir keşmekeş: sporun güzelliği bu zaten, şampiyon belli olsa kim takar süper ligi?

* (bari sağlık bölümünü oku hiç olmazsa serzenişi)
    bel için her sabah yürüş yapmalı: yok artık?! biz akşamları amuda kalkıyorduk. posta gazetesi sağ olsun artık sabahları yürüyoruz.

* slogan
    - hepsi postada hepsi postada: ulan herkesin bildiği şeyleri yazan gazeteyi ne yapalım? bilmediğimiz bir şey yazın be?!
    #3306541 (johnnyb, 23.04.2008 01:45)
  4. birincisi yine bir nebze güzel iken zoraki çekilen ikinci reklamda zoraki cümleler kurulmuş olan reklamdır.
    #3307319 (muhasebeye giris, 23.04.2008 10:50)
  5. insanlık namına yayından kaldırılması gereken reklam şeyisi. ismail yk'lı namlı peynir reklamı ve dabi dabi mısır çerezi reklamını sollayarak en iğrenç reklam sıralamamda birinciliğe yükselmeyi başarmıştır. kupalarını almak üzere atlantis'e davet ediyorum.
    #3351717 (spaltula, 03.05.2008 15:13)
  6. bu gazeteyi satın alan hedef kitle için aşmış bir reklamdır.
    #3399220 (evildeth, 15.05.2008 06:57)
  7. adam zaten hiç bişiy yazmadan türkiyenin en çok satan gazetesi olmuş .üstüne birde kaliteli reklam yaparsa olmaz ne geregi var ki denilesi durumdur .
    edit: yeni sloganlarının da " adresinize postalıyoruz" olması düşünüldü.
    #3399226 (misses eko le pew, 15.05.2008 07:19 ~ 19:20)

© 2008 - uludağ sözlük

hepsi posta da sloganli reklam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hepsi posta da sloganli reklam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hepsi posta da sloganli reklam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sahin k dan olu taklidi yaparak kurtulmak » yarim yarim » cakma sarisin » eastenders » ergenekon operasyonu kapsaminda tutuklanacaklar » tutti frutti » sucugun yumurtayla fantezi yapmasi » don t panic it s uludag sozluk » aborjin » ayvalik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci