hepsi portlekk suyuuuu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hepsi hepsi hayat nasil olsa
  2. hepsi bu
  3. hepsi 2
  4. hepsi de
  5. hepsi
  6. hepsi bir
  7. sen ve ben hepsi bu
  8. e hepsi
  9. hepsi 1
  10. hepsi alev

© 2008 - uludağ sözlük

hepsi portlekk suyuuuu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hepsi portlekk suyuuuu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hepsi portlekk suyuuuu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 100000000 » hayal kuramamak » akp merkez binasindan dunyaya bakan insan » surekli bugun butonuna basan yazar » 45 lik » belge gecer » ask yakar » 1000000000000000000000000000000000000000 » faith » raziye » resat calislar » 2 kasim 2008 kasimda aydin baskadir zirvesi » kurulacak sirkete isim onerileri » yaratici msn iletileri » kipcak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » okula gitmek istememek » arkas holding » pazar sabahi sozluge darbe yapilacak » tabut diyaloglari » gemport » prison break » vanti lator » ticaret odalari » kuran in bestseller olamamasi » ui » demirci atesi » 100000000000000000000000000 » ordu goreve » dr oetker keskul » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri