hepsi ise yaradi bende 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hepsi hepsi hayat nasil olsa
  2. oyun bir ise yaradi mi bari
  3. caylaklik bana yaradi
  4. yaradi beygire karpuz kabugu
  5. turban tartismalari kime yaradi
  6. para bende huzur bende
  7. kolluk bende killik bende
  8. gelin oldum neye yaradi sabaha kadar donumu aradim
  9. hepsi
  10. hepsi bir

© 2008 - uludağ sözlük

hepsi ise yaradi bende başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hepsi ise yaradi bende ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hepsi ise yaradi bende nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jolly joker pub xl » imam hatip liseleri » osman mumtaz rakmetil » i dont wanna know » kira parasini vermeyen ev arkadasi » turbanli fantazisi » ispat » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » chazsmyr dhuunyl » brendan eich » akaryakit » iplikci nedim » photoshop lu fotograflarin moda olmasi » yigit ozgur esprileri » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » xoxo » fener zenci sever » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » selcuk » muhalefetten destek istemek » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » daouda jabi » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » ufo muzesi » nba 2k9 » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » usumek » cehennem degnekcisi » vibratore turkce karsilik bulmaca