hepimiz yanacagiz 

kapat
  1. hepimiz cehennemde komuruzün değişik versiyonu.
    #3609950 (hallucinogen, 02.07.2008 16:00)

© 2008 - uludağ sözlük

hepimiz yanacagiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hepimiz yanacagiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hepimiz yanacagiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ferhan sensoy » basak parlak » belediye otobusunde aglamak » sigara birakanlara tavsiyeler » call center » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » who is the gossip girl » 30 kg dashakli adam » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » saipsiz » yalnizliktan korkan insan » yazarlarin korkak olmasi » ben hep seni yazdim » ivan kaliayev » beyaz prensli at » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » ali baris kurt » selcuk bal » ozkaymak » iyi kalpli olmak » 3g » ardini dovdurmek » gossip girl » the fall of max payne » supermassive black hole » samsun » iman zinciri » hayatin icinde hayat yasamak » yih yih » kisiligini oturtamamis ozenti insan