hepimiz sawyer iz hepimiz josh holloway iz 

kapat
  1. (bkz: biz de sawyer iz biz de yakışıklıyız)
    (bkz: bizi de sevin)
    (sokullu, 19.04.2008 01:13)
  2. (bkz: hepimiz sawyer ız kate bizim de hakkımız)
    (madam despina, 19.04.2008 01:14 ~ 23:51)
  3. (bkz: hepimiz beyazız hepimiz mr white'ız)
    (victoryau0248, 19.04.2008 01:16)
  4. (bkz: dua et beyaz show a hurley gelmesin)
    (waLking away, 19.04.2008 01:16)
  5. kanımca josh holloway'in eşini gördükten sonra her bünyede anlamını yitiricek olan pankartımsı iddia. tamam aşk güzel şey hoş şey de, ne bilim gene de çık yani almıyım kalsın durumu.
    onun yerine:
    (bkz: hepimiz caylagiz)*
    (hepimiz caylagiz, 19.04.2008 02:08 ~ 02:09)
  6. "birimiz hepimiz, hepimiz s.kimiz için"

türk kızları verecekmiş ya o anlamda üç silahşörler gazına geldim bir an.
    (ender gelisen osasuna ataklari, 19.04.2008 02:20)
  7. (bkz: yok öyle bişi)
    (bkz: imkansiz hayaller)

edit: varmış, yanaşsın şöyle.
    (karin, 08.05.2008 11:28 ~ 11:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» greyfurt » nafia vekili » meyve salatasi » 12 mayis 2008 sebnem ferah eskisehir konseri » cakalyesun » auguste comte » sey » siee » the boondock saints » alternatif kralice elizabeth kriterleri » boslugu sinirlamak » cicek alan sevgili » kamyon yazilari » cem mumcu » kivi » yazik oldu yarinlara » ozelestiri » careless whisper » tiki yazarlar » de train » megan fox » havali korna » yikin heykellerimi » mmilitia » barclays premier league » gayet tabi » samanyolu tv » seviyesizligin siniri » 13 mayis 2008 youtube un gosterip vermemesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa